Single Blog Title

This is a single blog caption

“Dani NK LIKA 95” u Korenici

Ovim putem Vas želimo obavijestiti o “Danima NK LIKA 95″, dvodnevnom programu najvećeg sportskog kolektiva u Općini Plitvička Jezera. Nogometni klub „Lika 95″ po prvi puta u svojoj povijest organizira program pod imenom „DANI NK LIKA 95”. Program je zamišljen kao višednevno događanje sastavljeno od malonogometnih turnira za seniore i
za djecu, prijateljskih utakmica navijača, prijateljskih klubova te samog kluba „Lika 95″, Skupštinom Kluba koja će ove godine biti Izborna, a idućih godina to će biti jedna tribina gdje će članovi, ali i svi zainteresirani dobiti informacije o stanju kluba, ali i odgovore na svoja pitanja.
Ove godine datum održavanja ovog našeg programa jesu 31. kolovoza i 1. rujna. Prvog dana održat će se tradicionalni turnir Franjo Bureš u čast trenera koji je mnogu djecu naučio prvim nogometnim koracima. 

 
Ove godine u sklopu tog memorijalnog turnira održat će se i turnir za djecu na kojem će nastupiti i ekipe drugih klubova iz Ličko- senjske, te Karlovačke županije.
Drugi dan je predviđeno druženje navijača i igrača Kluba u vidu jedne prijateljske utakmice. Poslije utakmice slijedi Izborna skupština Kluba gdje će se izabrati novo rukovodstvo koje će odlučiti u kojem će smjeru
Klub ići u sljedeće četiri godine. Bila bi nam čast i zadovoljstvo ukoliko bi ste na bilo koji način
podržali ovaj događaj, a samim time i razvoj NK LIKA 95.

S poštovanjem,

PREDSJEDNIK NK LIKA 95
Ivica Majstorović

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this